Последно добавени

Teahouse.bg e семеен бизнес.

Далеч от мултинационалните среди, дългите процедури и типичните дискусии, ние се отнасяме с клиентите си, както се отнасяме с приятелите си.

Да изграждаме всички връзки с клиентите си с уважение и признателност е нашето МОТО.

Ние имаме над 30 години опит в чаената индустрия и вплитаме този опит във всекидневието на бизнеса си, за да докажем на клиентите си предимствата, които един малък навик може им осигури всеки ден – как да приготвят и се насладят на чаша чай.

Продуктите ни са главно с произход от Шри Ланка, страна в която можете да намерите искрени, широки усмивки; страна, която обича чая. Нашите доставчици се отнасят с отговорност към всеки продукт, с който ни снабдяват, с цел всеки наш клиент да усети превъзходното качество на Цейлонския чай.

Нашата визия е, заедно с най-висококачествените продукти, да предложим и най-доброто възможно обслужване на нашите клиенти. Да създадем  дългосрочни отношения, които ще  донесат радост на клиентите ни, при взаимодействие с TEAHOUSE.BG.

В основата на нашия бизнес стои една напълно различна философия, от тези на останалите компании в индустрията.

На базата на Дзен философията, каним всички наши клиенти да научат за нашите принципи.

Нашите служите са нашето семейство. Както в едно семейство всички членове се отнасят един към друг с уважение , оценяват ролята, която всеки изпълнява и имат позитивно отношение, така искаме да работим в нашата компания. Все пак ние прекарваме повече време с колегите си, отколкото със семейството си- поне през работните дни.

 За TEAHOUSE.BG да запази оригиналните  си атрибути и характера си е най-приоритетно, тъй като ние никога не забравяме откъде идваме.

Най-продавани