Едно обогатяващо изживяване

Да посетиш нашите обекти е общо възприето като едно уникално изживяване за нашите клиенти. Изживяване, което ще докосне всичките ви сетива и няма да е просто поредното ви посещение в магазин за чай.

В рамките на 5 минути от времето на клиента  приготвяме истински насладима процедура, за да може той/тя да се наслади на чая, който ще закупи. След като клиентът си избере чая, който желае, ние ще го приготвим за него безплатно, за да го опита преди покупка.

С над повече от 30 години в бранша, ние знаем, че много от клиентите закупуват чай, който в последствие се оказа не по вкуса им. Целта на процедурите ни е да доставим максимална наслада, за да може хората да не съжаляват за избора си.

Съответно, всеки наш клиент има възможността да усети и поръча подходящия чай за себе си, изпитвайки го с всичките си сетива.

Презентация

Клиентите ни имат възможността да избират между 200 различни вида чай, всеки един от който могат да видят как изглежда преди и след обработка и употреба.

Ухание

Хората винаги търсим доброто ухание в чая преди приготовлението му, а разбира се и след. Ние лично вярваме, че уханието е не по-малко важно от вкуса.

Усет

Винаги окуражаваме клиентите си да усетят чая, който ще закупят на допир, за да изпитат и разберат текстурата му.

Звук

Ние оставяме водата да изври пред клиента . Натуралната среда, която създаваме с течаща вода на фон в магазините ни, допринася за спокойствието и спомага за едно по-добро дегустиране на чай.

Вкус

Това е последното сетиво и решителното в повечето случай. На базата на вкуса на нашите чайове всеки един клиент ще изпита трепет, който ще определи любимият му сорт.

Чаят е въпрос на личен избор и вкус, а не на познания.

Затова призоваваме клиентите си да опитат колкото могат повече видове чай! Дори и да не закупите нищо от нас – главната ни цел е да ви доставим едно незабравимо, едно обогатяващо изживяване.