Баланс.

Баланс между личен живот и бизнес. Баланс между правилно и грешно, скъпо и евтино, търсене и предлагане, печалба и загуба. Философията на отношението на нашата компания към клиентите е базирана по-скоро на начина ни виждане и разбиране на живота, от колкото върху изгодната бизнес гледна точка.

Изградена върху дзен философия и четирите благородни истини, компанията TEAHOUSE.BG следва стратегия от четири прости принципа. Целта на тези принципи е да изгради връзка с клиентите въпреки нашите и техните различия.

Изслушваме клиентите си.

Какво ще зарадва клиентите ни? Какво ще ги удовлетвори или подразни? Ние от TEAHOUSE.BG приемаме и разбираме, че някои хора ще останат доволни, а други не, и това е част от бизнеса. Отзивчивостта и вашето мнение е ценен урок за нас, за можем да опознаем себе си и да растем!

Какво желаят нашите клиенти?

Желание! Хората искаме неща, ние искаме нещата да са различни, нещо да се случи или пък не. През по-голямата част от деня си ние мечтаем. Затова целта на нашата компания е да задоволи всяка едно желание на клиентите ни чрез обширния ни избор на продукти, които предлагаме.

Задоволяване на нуждите на клиента

Когато вие си тръгнете от нашия магазин искаме да сме изпълнили вашите нужди. Да знаем, че сте намерили каквото сте търсили и най-важното – тръгнали сте си с малко повече любов към чая.

Преживяването е най-важно

Има много компании, които предлагат чай. Много то тях могат да задоволят нуждите ти. В нашата компания вярваме, че не това е най-важното. Ние смятаме, че пътят, който всеки един клиент извървява към крайната покупка е най-важен. Този процес е изживяване, което нашата компания гарантира, че ще бъде незабравимо и уникално и обогатяващо преживяване, което удовлетворява 5-те сетива!

Ние от TEAHOUSE.BG се отнасяме към всички клиенти еднакво равно – като към партньори, които вървят по същия път на страстта си, нашата страст – чая!